Sales Kit Order Ikon Link.png

POTENSI KEWANGAN DALAM DIRI...

Gambar : Sessi 1 on 1 Coaching on Financial Potential Potensi kewangan dalam diri ni macam harta karun yang ada dalam peti besi berkunci yang tersorok dalam satu tempat rahsia. Dan sesiapa yang mampu untuk menjumpai peti besi tu, dan boleh bukak, maka dapat lah harta yang ada dalam peti tu. So, sama jugak potensi kewangan yang ada dalam diri kita. Setiap orang ada potensi kewangan, cuma mereka tak jumpa cari. So, apa yang anda boleh buat adalah...kena cari orang yang boleh bantu anda untuk cari potensi kewangan tersebut...dan...kalau anda boleh bukak sendiri...then bagus, kalau tak boleh, minta tolong orang bukakkan bagi anda nampak apakah potensi kewangan yang anda boleh perolehi. Antara

NAK BUAT BUSINES TAPI MODAL KURANG, ADA SKIM BANTUAN DARI KERAJAAN...

Tak kira apa pun jenis bisnes yang kita buat, akan ada kitaran dan peringkat yang tersendiri. Di setiap peringkat, ada sejumlah modal yang kita kena guna supaya ia dapat berkembang dan survive di dunia ini. Kita bertuah sebab kerajaan masih menghulurkan bantuan kewangan, dan tak terhad kepada pinjaman bank semata-mata. Dan ia tak kira untuk apa jua industri atau peringkat perniagaan sekalipun. Semua orang boleh memohon. ​ Gambar : Created by Snowing - Freepik.com Hadamkan senarai yang Tok baca kat blog iJual ni. Lepas tu, pilih salah satu yang sesuai dengan bisnes korang. #1 : TEKUN Menawarkan skim-skim pembiayaan perniagaan yang merangkumi skop yang agak luas dari RM10,000 sehingga RM100,00

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© AAR Creative Media 2015.

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black