top of page

+ ANDA NAK TAMBAH INCOME ?

Saya faham, dalam keadaan ekonomi yang semakin mencabar, kos barang-barang semakin naik, tapi gaji anda tidak naik seperti yang anda harapkan. Apa yang anda PERLU LAKUKAN?...Saya cadangkan untuk anda tambah income melalui BUSINESS TAKAFUL. Kenapa business takaful?...teruskan membaca.

+ KENAPA BUSINESS TAKAFUL?

1. PASARAN YANG SANGAT LUAS

Untuk jawap soalan ni, saya nak tanya anda beberapa soalan.

  • Soalan Pertama

    • Kalau anda diberi pilihan untuk dapatkan rawatan, anda prefer dapatkan di hospital kerajaan atau swasta? Saya pernah buat random survey seramai 10 orang, 8 orang pilih HOSPITAL SWASTA. Dan saya tanya soalan berikutnya, prefer masuk hospital swasta pakai duit sendiri atau syarikat insurance yang tanggung? Daripada 8 orang yang saya tanya, ke lapan-lapan respondent pilih untuk nak pakai duit orang lain. SO?...80% respondent adalah potensi pelanggan saya. 

  • Soalan Kedua

    • Kalau anda sudah tiada untuk selama-lamanya semalam, adakah anda prefer untuk tinggal anak dan isteri anda dengan keadaan ada harta atau dalam keadaan berhutang dan terpaksa bergolok bergadai? 90% juga berikan respond nak tinggalkan harta pada waris. Mana lebih mudah, kumpul harta atau pun gunakan takaful? ​

  • Soalan Ketiga

    • Boleh berikan saya cara lain selain dari takaful atau insurance, yang mana kalau seseorang itu menyimpan RM 200 sebulan dalam takaful atau insurance dalam masa setahun, tetiba meninggal dunia, atau lumpuh kekal keseluruhan, beliau boleh dapat pampasan sebanyak RM 400, 000 sekali gus?...ada?​

Apa yang saya nak sampaikan adalah,  BUSINESS TAKAFUL mempunyai PASARAN YANG LUAS. Nak berniaga, kita perlu pastikan ada ramai potensi pelanggan kita, barulah business boleh berkembang maju dan bertahan lama.

2. MODAL YANG KECIL & MUDAH

Business Takaful tidak memerlukan modal kewanan yang besar. Tidak perlu simpan stock dan boleh buat di mana-mana, pada bila-bila masa dan juga kepada sesiapa sahaja.

3. PENDAPATAN BERTAMBAH SETIAP BULAN

Ini yang penting sebenarnya bila kita nak cari sesuatu pekerjaan. Adakah peluang untuk tambah income kita kalau kita capai lebih?...Ya, kalau anda capai lebih, tiada had income anda. Sebab tu ada antara agent yang boleh mencapai income puluhan ribu malah ada yang sudah mencecah  ratusan ribu sebulan. Dan lebihan income ini anda boleh gunakan untuk tambahkan asset anda.

4. MELANCONG KE LUAR NEGARA SECARA PERCUMA

Ramai sebenarnya yang ingin melancong ke luar negara. Tapi, biasanya sumber kewangan yang terhad menyebab impian tersebut tidak kesampaian. Kalau anda buat business takaful, anda boleh melancong setiap tahun dengan percuma.

5. MACAM-MACAM LAGI...

Anda akan didedahkan dengan macam-macam lagi kelebihan menyertai kami dan kami tidak akan membiarkan anda keseorangan. Anda akan dibimbing sehingga berjaya mencapai matlamat kewangan anda.

TONTON VIDEO INI UNTUK POTENSI PENDAPATAN

Boleh lihat testimoni di bawah ini yang mana mereka antara agent kami yang sangat berjaya sebagai bukti kejayaan kami membantu individu yang berani untuk mengubah nasib mereka.

Nama : Shukor Bin Idris

Kerjaya Sebelum Menyertai PruBSN Takaful : Software Engineer

Kerjaya Sebagai Agent Takaful : 2005 - Sekarang

Beliau berjaya mencapai target sales setiap tahun membolehkan beliau berhijrah secara full time dan akhirnya mendapatkan income berpuluh kali ganda berbanding gaji lama. Selain itu, kerjaya ini memberi beliau lebih masa bersama keluarga.

Nama : Noorazilla Nordin

Kerjaya Sebelum Menyertai PruBSN Takaful : Executive Pemasaran CIMB Bank Berhad

Kerjaya Sebagai Agent Takaful : 2008 - Sekarang

Sebegai executive bank, beliau perlu luangkan masa dari pagi sampai ke malam untuk selesai kerja pejabat dan dokumen pinjaman. Apa yang sedihnya adalah, gaji yang tidak sepadan dengan usaha yang diberikan. Selain itu, policy bank yang membuat pemindahan staff ke cawangan lain yang lebih jauh dari tempat tinggal dengan tanpa berbincang menjadi titik tolak beliau menyertai business takaful dan sekarang, pendapatan beliau sudah hampir sama dengan gaji CEO sesetengah syarikat GLC. Lebih manis, beliau dapat membantu menaikkan taraf hidup diri dan keluarga terutama ibu beliau.

Nama : Madihah Salleh

Kerjaya Sebelum Menyertai PruBSN Takaful : Executive OCBC Bank

Kerjaya Sebagai Agent Takaful : 2013 - Sekarang

Sebelum menyertai kami, beliau bekerja seagai executive di OCBC bank dan perlu mencapai target yang telah ditetapkan oleh majikan. Walau pun income di OCBC agak selesa, namun kepuasan kerja dari segi masa menyebabkan beliau beralih arah dan menyertai kami. Di sini, beliau dapat income 5 angka, disamping dapat menguruskan masa dengan lebih baik.

ANDA BETUL-BETUL BERMINAT UNTUK TAMBAH PENDAPATAN DI SAAT KEADAAN EKONOMI YANG MENCABAR?

SILA ISIKAN BUTIRAN ANDA DI BAWAH

Success! Message received.

Call / Whatsapp untuk TEMUDUGA SEGERA :

019-3232121

bottom of page