top of page

Perkhidmatan

Kepakaran Kami.

Kami merupakan sekumpulan usahawan takaful bumiputera yang bergiat aktif memberikan perkhidmatan berkaitan perancangan kewangan khusus dalam perlinduangan kewangan melalui instrument takaful sebagai platform. 

 

Kepakaran kami adalah membantu orang ramai dalam memberi khidmat nasihat perlindungan kewangan islam yang komprehensif, jelas dan telus. Kami komited untuk memberikan perkhidmatan dan pengalaman bertaraf dunia kepada anda. Hubungi kami untuk apa sahaja persoalan berkenaan perlindungan kewangan takaful atau insurans.

 

Aziz Riadi : 019 - 323 2121

Peluang Membina Kerjaya

Kepada anda yang berminat untuk menambah pendapatan anda atau mempunyai impian yang memerlukan kewangan, akan tetapi buntu dalam mencari jalan untuk mendapatkan pendapatan tambahan...kami ada menyediakan peluang untuk anda bangunkan potensi diri anda dalam bidang perniagaan perancangan kewangan yang menjanjikan pulangan dari segi pendapatan dan kerjaya yang cerah.

 

Ramai graduan yang baru menamatkan pengajian berjumpa dengan kami dan kami beri beri mereka tunjuk ajar dalam membina kerjaya dan bermula dengan pendapatan "0" sekarang ini ramai yang telah mencapai pendapatan 5 angka sebulan. Dan sudah pun mula berjinak-jinak dengan pelbagai platform pelaburan seperti hartanah, saham amanah dan saham BSKL.

 

Jangan pendamkan potensi diri anda. Kami mempunyai pengalaman dan track record cemerlang di dalam syarikat mahupun industri dalam membangunkan agent (wakil takaful) kepada peringkat yang tertinggi.

Hubungi Kami Sekarang!!!...

Masukkan butiran anda sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari kami dan membina kerjaya dalam bidang perancangan kewangan sama ada secara sambilan atau sepenuh masa.

Thanks! Message sent.

bottom of page