top of page

PRUBSN ASPIRASI

E-PLAYBOOK TUTORIAL ONLINE CLASS

TENGOK VIDEO NI

LINK UNTUK MENDAFTAR AKAN DIBUKA TIDAK LAMA LAGI.

HARGA EARLY BIRD : RM 160 per pax
MAXIMUM 200 PESERTA SAHAJA

HARGA BIASA  : RM 180 per pax

Poster Aspirasi Onpay 2.0.001.jpeg

SILA BACA : Step untuk join sessi kelas tutorial ini.

1- Anda kena click link ini https://aarcreativemedia.onpay.my/order/****/******untuk mendaftar. Link akan dibuka tidak lama lagi. 

2- Selepas mendaftar dan membuat bayaran, anda akan menerima email pengesahan (hanya email rasmi Prupartner dan Prubsnadvisor sahaja yang diterima). Ini untuk mengelakkan daripada orang yang tidak berkenaan untuk join kelas ini.

3- Di dalam email pengesahan tersebut, anda akan diberikan link untuk join Private Facebook Group yang  dicipta khas untuk kelas ini. ANDA WAJIB MENJAWAB SOALAN UNTUK MASUK DALAM GROUP TERSEBUT.

 

Sekiranya ada sebarang pertanyaan atau masalah, anda boleh whatsapp ke nombor : 6013-3972177 untuk bantuan https://api.whatsapp.com/send?phone=60133972177

4- Apabila anda sudah join FB Group yang dinyatakan di atas, anda akan menerima email untuk download FREE PruBSN ASPIRASI e-Playbook (dalam bentuk pdf) . Anda perlu download dalam masa 7 hari selepas menerima email tersebut . E-Playbook ini hanya untuk peserta yang sudah membuat pembayaran sahaja.

ANDA SAMA SEKALI TIDAK DIBENARKAN UNTUK MEMBERI SALINAN TERSEBUT KEPADA ORANG LAIN YANG TIDAK MENDAFTAR DAN MEMBUAT BAYARAN. INGAT!!..INI ADALAH AMANAH YANG DIBERIKAN KEPADA ANDA. UNTUK KEBERKATAN ILMU, JADILAH INSAN YANG JUJUR DAN AMANAH.

5- Sesi kelas Tutorial ini akan diadakan pada hari ********, Jam *.** malam, secara online menggunakan platform ZOOM. ZOOM ID akan diberikan 1 hari sebelum tarikh kelas melalui whatsapp kepada nombor yang telah didaftarkan semasa pendaftaran.

AKHIR SEKALI, KAMI MENGHARAPKAN ANDA MENDAPAT MANFAAT DARIPADA SESSI INI.

TERIMA KASIH

bottom of page