top of page

FINANCIAL INTELLIGENCE SEMINAR

17 April 2016

8.30 am - 5.00 pm

Venue : Kota Permai Golf & Country Resort, Kota Kemuning, Shah Alam, Selangor

2 Tea Breaks and Buffet Lunch will be provided

Kenapa anda perlu hadir seminar ini?

Dalam keadaan ekonomi yang semakin mencabar, apa yang kita perlu tahu adalah terdapat golongan yang tidak pernah kisah pun sama ada ekonomi naik atau turun. Sama ada market slow atau pun laju…sebab apa?...sebab mereka sentiasa bersedia dalam apa keadaan ekonomi sekali pun. Apa persediaan kita?....saya ingin kongsikan beberapa langkah yang anda boleh ambil dalam menghadapi situasi ekonomi yang semakin mencabar.

 

 

Anda tidak perlu modal yang besar untuk keluar dari masalah ini. Modal yang diperlukan adalah “DIRI ANDA”…ya…diri anda. Gunakan modal diri anda sebagai permulaan untuk menghadapi cabaran ini. Jadi sebelum anda buat apa2…apa yang anda perlu buat adaLAH KUASAI ILMU…..dan kuasai ilmu tersebut dengan modal yang sangat rendah.  ILMU APA?

 

1. KUASAI ILMU ASAS KEWANGAN PERIBADI

 

2. KUASAI ILMU BERKAITAN EMOSI & PERASAAN

 

3. KUASAI ILMU RAHSIA-RAHSIA KEWANGAN

 

4. LAKUKAN TINDAKAN BESAR-BESARAN

 

Berapa yuan SEMINAR kali ini?....RM '0' (kos jamuan ringan kepada semua peserta ditanggung oleh kami)

 

Kalau ilmu percuma, makan percuma pun masih anda tidak mahu rebut peluang, jangan salahkan sesiapa kalau keadaan kewangan anda semakin meruncing..

 

Daftar segera untuk seminar 27 Januari 2016 ini. Tempat adalah terhad. Untuk lokasi lain, kami akan update dari semasa ke semasa. 

Lihat video testimoni dari para peserta

bottom of page